5 nejlepších tetovacích studií v České republice

Pro ty, kteří hledají kvalitní a profesionální tetovací studio v České republice, máme připraven seznam pěti nejlepších studií. Tyto studia vynikají svou odborností, kreativitou a schopností vytvořit jedinečné tetování přesně podle přání zákazníka. Pokud se chystáte na tetování, můžete se inspirovat těmito nejlepšími studii v České republice. Věříme, že po odchodu ale i po celou dobu, co budete ve studiu budete maximálně spokojeni jak s přístupem, tak i s výslednou prací.

Adresa: Jírovcova 1333/33, 370 01 České Budějovice 3
Mobil: 606 203 534
Email: viaparadox@volny.cz

Zkušení tatéři ze studia Via Paradox se vás už nemohou dočkat. Vybíráte motiv, který si necháte poté vytetovat? I s tímhle vás tatéři rádi poradí a případně váš návrh upraví. Pokud jste si žádný ještě nevybrali, tak podle vašich požadavků vám přímo sestaví návrh.

Následovně návrh dotáhnou až do finále a vy budete ze studia odcházet spokojeni a s novým tetováním.  

Provoz tetovacího a piercingového studia. Dále nabízejí permanentní make-up obočí, rtů a očí. 

Hodnocení (139):
5/5
Tetovací studio Via Paradox
Tetovací studio Via Paradox, zdroj: firmy.cz

Adresa: tř. T. G. Masaryka 1134, 738 01 Frýdek-Místek, Frýdek
Mobil: 739 239 558
Email: tattooalf@seznam.cz

Tatér ze studia SCARZONE:
Tetování se věnuji od roku 1996. Mým cílem je tvořit originální tetování. Pokud zrovna nemáte konkrétní představu o Vašem novém tetování, během bezplatné konzultace společnou cestou dospějeme ke grafické realizaci Vašich představ. Preferuji individuální přístup.

Stejně jako je každý člověk originál, i jeho tetování by mělo být originální a jedinečné……

Hodnocení (32):
5/5
Tetovací studio SCARZONE, zdroj: firmy.cz
Tetovací studio SCARZONE, zdroj: firmy.cz

Adresa: Velké náměstí 28/38, 500 03 Hradec Králové
Mobil: 604 570 914
Email: ven.l@seznam.cz

Studio jsem otevřel v roce 1995 a bylo toho času prvním v celém Východočeském kraji.

Tetovací studio Suder nabízí jak tetování černobílé, tak i barevné tetování a opravy starých tetování. Samozřejmostí je čisté a sterilní prostředí a profesionální vybavení. Tetování vypovídá o povaze a stylu člověka a je proto velmi důležité si vytvořit jasnou představu o motivu i umístění. Už kvůli tomu preferuji u tetování vytvoření originálních motivů na základě konzultace s klientem podle jeho nápadů, fantazie nebo předloh.  Na jakékoli další dotazy vám rád odpovím osobně telefonicky

Hodnocení (27):
5/5
Tetovací studio Suder, zdroj: firmy.cz
Tetovací studio Suder, zdroj: firmy.cz

Adresa: Přístavní 1315/7, 170 00 Praha, Holešovice
Mobil: 775 353 696
Email: hell@hell.cz

Tetovací a piercingové studio Hell.cz jsme založili v Praze v roce 2004. K tělesným modifikacím jsme vždycky přistupovali po svém a tak se Hell rychle stal legendou, kterou je dosud. Zakládáme si na špičkové hygieně. Jsme přátelští a otevření. Jako jediné studio děláme i těžké tělesné modifikace, pořádáme suspension workshopy a další akce. Jsme antiextremisté, podporujeme zvířecí útulky a většina Helláků jsou vegetariáni nebo vegani.

Každý z našich tatérů má svůj styl. Vybereme toho, který ti nejvíc sedne. Jsme tu pro tebe, když jdeš na první tetování, rozšířit svoji sbírku nebo potřebuješ předělat starou kérku. Certifikované barvy a hygiena na 100 %.

Hodnocení (26):
5/5
Tetovací studio HELL, zdroj: firmy.cz
Tetovací studio HELL, zdroj: firmy.cz

Adresa: Slovákova 357/8, 602 00 Brno, Veveří
Mobil: 736 772 446
Email: tyna.freihand.brno@gmail.com

Tetovací studio v centru města. Profesionální přístup, založený na mnohaleté zkušenosti. Můžete si přijít pro své nové tetování. Akvarel, moderní grafika, blackwork, realistické portéty, písmo, předělávky (cover up) či jiné současné trendy. V našem studiu neprovádíme piercing.

Hodnocení (24):
5/5

Celý seznam TOP5 nejlepších tatérských studií byl vyhodnocen pomocí webové stránky firmy.cz, kde jsme si dohledaly hodnocení a na základě toho jsme vyhodnotili nejoblíbenější studia. Tudíž tenhle seznam není hodnocen na základě vlastních zkušeností, ale na základě recenzí zákazníků.