Články

V naší sekci „články o tetování“ se zaměřujeme na informování ohledně tetování. Zde najdete širokou škálu článků, které Vám pomohou lépe porozumět procesu tetování, jak si vybrat tetovače, jak se správně postarat o své tetování a mnoho dalšího. Věříme, že Vám poskytneme užitečné informace a tipy, abyste se mohli rozhodnout, zda je tetování pro Vás to pravé. Připojte se k nám a objevte svět tetování!

Nejnovější články ze světa tetování

Pravidelně se snažíme publikovat nové a nové články o tetování, které vaše zkušenosti s tetováním obohatí. Jelikož tetování není záležitost, kterou si pořídíte a poté se o ni nebudete nijak starat. Tak vám rádi poradíme, jak byste měli o svou kérku pečovat a čemu byste se měli zase vyvarovat. Ještě nemáte žádné tetování? – navštivte hlavní stránku, kde najdete vše potřebné. Pokud budete chtít s něčím poradit, kontaktujte nás pomocí kontaktního formuláře.

Potetované mužské tělo

Tetování jsou pro mnoho lidí nejen módním trendem, ale také důležitým způsobem sebevyjádření. Pokud jste mezi nimi, jistě vám není jedno, jak pečujete o své tetování. A jednou z nejdůležitějších věcí je chránit ho před sluncem. Proto jsme se rozhodli sepsat pro vás tento článek, který vám poradí, jak správně chránit své tetování před slunečními paprsky. Tetování jsou trvalou součástí vašeho těla a jako takové potřebují náležitou péči. Pokud chcete udržet své tetování krásné a živé, je důležité se naučit, jak ho chránit před škodlivými účinky slunce. 

Tetování může být skvělý způsob, jak si vyjádřit svou individualitu a osobnost. Pokud zvažujete tetování, je důležité vědět, jaká místa jsou nejbolestivější. Důležité je ale podotknout, že každý návštěvník tetovacího studia má jinou citlivost na bolest a proto každý bude bolest vnímat v jiné intenzitě. Nicméně existují určitá místa na těle, která jsou známá tím, že bývají mnohem bolestivější než ostatní. Pokud se chystáte na tetování, je dobré se na toto téma podívat s trochou nadhledu a zvážit, zda jde o místo, které pro vás bude přijatelné.

Pro ty, kteří hledají kvalitní a profesionální tetovací studio v České republice, máme připraven seznam pěti nejlepších studií. Tyto studia vynikají svou odborností, kreativitou a schopností vytvořit jedinečné tetování přesně podle přání zákazníka. Pokud se chystáte na tetování, můžete se inspirovat těmito nejlepšími studii v České republice. Věříme, že po odchodu ale i po celou dobu, co budete ve studiu budete maximálně spokojeni jak s přístupem, tak i s výslednou prací.

Pokud zvažujete nové tetování, správný motiv může být klíčovým rozhodovacím faktorem. Vybírat můžete z nekonečné řady motivů a stylů, a tak se rozhodnout může být obtížné. Naše rady a tipy vám však pomohou při výběru motivu, který bude pro vás ten pravý. Přečtěte si naše užitečné tipy a dejte si pozor na několik pastí, které by mohly vést k neuspokojivému výsledku.

Tetování je v současné době populárním způsobem sebevyjádření a sebezdokonalení. Nicméně jeho historie sahá mnoho tisíciletí zpátky. Tetování bylo součástí mnoha kultur a společností po celém světě. Od symbolů náboženské víry až po označování kriminálníků, tetování mělo mnoho různých významů a funkcí. V tomto článku se budeme zabývat vývojem tetování v průběhu času, kultury, které byly ovlivněny tetováním, a jak se tetování stalo módním trendem.

Udělali jste velké rozhodnutí a chcete si pořídit své první tetování? Projděte si s námi článek, který je určený na tohle téma. Pomůžeme vám vybrat místo, kde si nové tetování necháte udělat. Ať už to bude viditelné místo nebo místo, které uvidíte jen vy sami, tak na dané místo poté vyberete motiv, jednotlivé prvky a sestavíte si v hlavě prvotní návrh vašeho tetování. Následně si už jen vyberete tetovací studio, zajistíte si termín a půjdete si nechat udělat vaše první tetování. V článku najdete také, jak se o nové tetování starat.

Permanentní tetování není záležitost, která vaše tělo bude zdobit rok nebo dva. Je to záležitost, která vaše tělo bude zdobit několik let. Proto je nutné pro dokonalý a dlouhodobý vzhled tetování vybírat nejen zručného tatéra, ale také si zjistit, jak pečovat o tetování. Jelikož i ta sebelépe provedená kérka může ztrácet kvůli nesprávné péči. Jaké zásady by tedy vlastník tetování měl dodržovat?

Pokud se rozhodujete, že si chcete pořídit tetování Hennou. Rádi vás na začátek upozorníme, že klasické malování Hennou vytvoří na kůži vzory pouze v oranžové až hnědé barvě. Přírodní Henna totiž neumí obarvit kůži na černo. Nicméně je tahle varianta tetování v dnešní době, čím dál tím více oblíbená. Jedná se totiž o dočasné tetování, které se po určité době vymyje a zmizí. Samotná Henna je vyráběná ze suchých listů rostliny Lawsonia inermis. Jaké jsou možnosti tetování Hennou a jaké vzory jsou populární?